Sopa de farigola
18 ag. 2011 per Daniel García Peris
Sopa de farigola és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.
La Llúcia Casas és autora de Sopa de farigola. Des del seu bloc comparteix tot tipus de receptes cassolanes, sempre provades, les quals li serveixen per augmentar encara més el seu coneixement sobre el món culinari. A més a més té l’honor de ser neta de l’introductor del Préssec d’Ordal al Penedès, fa gairebé 80 anys. Atents al plat final que recomana a l’entrevista. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.
I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:
- https://www.termcat.cat, “Tot el que no trobes al diccionari o trobes aquí, a l’esquerra hi ha un giny on posa “DL Diccionaris en línea” i pots trobar des del significat de paraules culinàries fins a paraules que s’utilitzen en els castells”
- https://www.escolaturismebp.org, “Per les receptes”
- https://receptesmaica.net, “Per la quantitat/qualitat d’informació que porta de gastronomia, enologia, restauració… per estar al dia amb molts d’aquests temes”
- https://www.labutaca.net, “És la meva pàgina de consultes cinematogràfiques”
- https://www.toprural.com, “Totes les cases, hotels… que he triat de Toprural encertades”
Bloguers de la Penedesfera:
Technorati Tags: Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, cuina, gastronomia, recepta, Préssec d’Ordal, Llúcia Casas, Ordal, Subirats