La Vinyala del Penedès
1 des. 2017 per Daniel García Peris
La setmana passada es va celebrar la gala anual que atorga les famoses estrelles Michelin. La vegueria del Penedès torna a ser l’únic territori català amb cap. Segueix sent obligat per al prestigi i impuls del turisme que almenys un restaurant amb aquest guardó faci bandera del talent de la cuina penedesenca. Per tal d’ajudar en aquest objectiu cal promocionar un producte comú a tots els municipis de la regió, conjuntament amb la gastronomia comuna a diverses poblacions. La meva elecció seria per la Vinyala. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA.
A continuació teniu quan la molt activa Confraria de la Vinyala va tenir en consideració fer-me confrare…
Articles publicats a el 3 de vuit:
Technorati Tags: Estrella, Michelin, restaurant, Gastronomia, Turisme, Promoció, Vinyala, Penedès