Pebrots verds
6 nov. 2012 per Daniel García Peris
Pimientos verdes és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.
En Miquel Àngel Roque és l’autor del bloc Pebrots verds. No només la gastronomia és la motivació d’aquest espai, sinó també la fotografia relacionada que acompanya a les receptes i que cada cop adquireix més rellevància en aquest món. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.
I aquests són els enllaços que ens recomana amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:
- https://www.cannellevanille.com, “és una blocaire basca afincada als Estats Units que és una passada”
- https://www.enriquemarco.com, “un dels millors fotògrafs que conec. Col·labora amb la revista Cuina i amb el programa Cuines de TV3, entre d’altres. Vaig tenir el plaer de fer un curs amb ell”
- https://foodgawker.com, “una web que recull les millors fotografies gastronòmiques de blocaires de tot el món. En aquesta web m’inspiro per fer moltes de les meves receptes”
- https://www.marthastewart.com, “tota una institució als Estats Units”
- https://cakeshautecouture.com/es/red_carpet.php, “Pastissos d’alta costura. Una empresa de Sitges que fan uns pastissos increïbles”
- “I per suposat… www.cuquinmagazine.com, la nova revista que he fet!!”
Bloguers de la Penedesfera:
Technorati Tags: Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, gastronomia, imatge, fotografia, recepta, Gelida, Miquel Àngel Roque