Bitàcola culinària
9 febr. 2011 per Daniel García Peris
Rosa Rocías és la blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.
Rosa Rocías fa servir la Bitàcola Culinària com un espai per a compartir, saborejar, criticar… tot allò relacionat amb la cuina. La idea va sorgir de la suggerència de la seva filla Gemma per tal de compartir les seves receptes amb altres persones que també els agrada la cuina i d’aquí va arribar a ser nominada als Premis Blocs 2010. També hi han altres àmbits com el turisme i l’ensenyament on ha aplicat l’experiència blocaire. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.
I aquests són els enllaços que ens recomana:
- https://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa
- https://www.petitchef.es
- https://www.llepadits.com
- https://iesandreunin.cat
- https://iesandreunin.cat/castella
Bloguers de la Penedesfera:
Technorati Tags: Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, cuina, gastronomia, recepta, receptari, ensenyament, turisme, alimentació, Rosa Rocías, Bellvei